Sinterklaas

Intocht 20 november

Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij op zondagmiddag 20 november de kinderen in Esch zal bezoeken. Na twee jaar coronamaatregelen heeft Sint gelukkig samen met zijn pieten en Soesch weer een leuk programma bedacht:

13.00-14.00 Pietengym: De kinderen oefenen onder begeleiding van de pieten acrobatische trucs in de gymzaal van de Willibrordusschool. Alle kinderen uit Esch t/m groep 5 zijn welkom!

14.00: Onder begeleiding van de fanfare lopen we gezamenlijk naar het haventje aan de Haarenseweg.

14:30: aankomst Sinterklaas in het Haventje. Samen met de fanfare lopen we met z’n allen naar de Es.

15.00-16.00: Gezellige middag in de Es samen met Sinterklaas en natuurlijk gaan de kinderen niet met lege handen naar huis.

Bezoek slaapkamer

Ook dit jaar zal Sinterklaas een tijdje blijven logeren in Esch om zijn werk te kunnen doen. Het is voor de kinderen mogelijk om de slaapkamer van Sint te bezoeken, onder begeleiding van een volwassene. Dit kan op de volgende data:

Woensdag 23 en 30 november 15.30-16.30. De Sint is zelf niet aanwezig maar kinderen kunnen hun tekening of verlanglijstje achterlaten. Soesch zal ervoor zorgen dat deze bij de Sint terecht komen.

Vrijdag 2 december van 18.30-20.00 zal de Sint aanwezig zijn. Er zijn leuke spelletjes te doen (binnen en buiten) en natuurlijk kunnen de kinderen met Sint op de foto.

De slaapkamer is te bezoeken aan de Dorpsstraat 8 (Opgang/links naast de kerk). Aanmelden is niet nodig. Iedereen is van harte welkom!